Confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modifcata si completata, Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si in concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protectia datelor” sau „GDPR”), S.C. LAMAOV PRINT S.R.L., cu sediul social in Strada Diaconu Coresi, Nr 2 Targoviste, Dambovita, cod unic de inregistrare 41536813, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J15/1440/2019, are obligatia de a administra datele personale despre dumneavoastra in conditii de siguranta, in concordanta cu acordul exprimat si in scopurile declarate mai jos.

1. Ce categorii de date cu caracter personal prelucram
Cand va creati un cont pe www.colordrop.ro, ne transmiteti adresa de email si numele dumneavoastra. In cadrul contului de utilizator puteti furniza informatii suplimentare precum adresa si numar de telefon necesare pentru finalizarea comenzii.
De asemenea, colectam date privind accesarea site-ului prin intermediul cookies si a adresei IP.

2. Scopul si temeiul prelucrarii
Vom utiliza datele dumneavoastra in urmatoarele scopuri:
– crearea si administrarea contului de utilizator
– procesarea, facturarea si expedierea comenzilor
– returnarea si rambursarea comenzilor
– pentru marketing(newsletter, email-uri promotionale) in cazul in care se exprima acordul expres in acest sens

3.Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal
Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi stocate atat timp cat detineti un cont de utilizator pe site-ul www.colordrop.ro.
Daca doriti stergerea totala sau partiala a informatiilor ne puteti instinta la adresa contact@colordrop.ro

4.Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal
Datele dumneavoastra personale pot fi transmise anumitor parteneri necesare
procesului de finalizare a comenzii, precum firma de curierat si procesatorul de plati cu cardul.

5.In ce țari transferam datele dvs. cu caracter personal
In prezent, datele sunt stocate si procesate pe teritoriul Uniunii Europene (Irlanda).
Este posibil ca anumite date sa fie transferate catre entitati aflate in afara Uniunii Europene. Aceste date vor fi intodeauna gestionate cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele.

6.Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal
Ne angajam sa protejam securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice conforme cu standardul industriei.
Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati Netopia Mobilpay.
Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

7.Drepturile dumneavoastra
Puteti solicita stergerea, corectarea sau accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le prelucram. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti contacta la adresa contact@colordrop.ro.

Politica cookies

1. Ce sunt Cookie
Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni trimise de un website catre un utilizator si stocate temporar sau persistent pe terminalul acestuia. Acestea ajuta la imbunatatirea experientei utilizatorului si la stocarea preferintelor acestuia cum ar fi informatiile de autentificare.

2. Cum folosim Cookie
Utilizam cookie-uri pentru a stoca detalli precum pagina de start si detaliile dumneavoastra de autentificare si pentru a analiza traficul site-ului nostru.

Folosim cookie-uri proprii sau oferite de terti pentru a colecta statistici necesare instrumentelor de analiza si pentru optimizarea site-ului.

3. Stergerea Cookies
Aveti posibilitatea de a sterge sau bloca cookie-urile pe care le folosim, insa acest lucru poate afecta anumite functii ale site-ului. Pentru a face acest lucru trebuie sa utilizati functia de stergere a cookie-urilor din browserul dumneavoastra.
Pentru mai multe informatii despre cookies puteti accesa: www.allaboutcookies.orghttps://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie.