Termeni si Conditii

1. Termeni si definitii
1.1. Vanzator: S.C. COLORDROP WEAR S.R.L., cu sediul social in Strada Marsa, nr 2A, sector 1, Bucuresti, cod unic de inregistrare 38717461, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/5215/2019.

1.2. Alti termeni:
Cumparator: orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul si plaseaza o comanda.

Site: magazinul online gazduit la adresa colordrop.ro

Comanda: reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului intentia de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii: orice produs sau serviciu prezentat pe Site, inclusiv cele mentionate in Comanda sau privitoare la felul in care acestea urmeaza a fi furnizate Cumparatorului de catre Vanzator;

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Contract: reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 

 

2. Documente Contractuale
2.1. Prin plasarea unei Comezi pe Site, Cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi din partea Vanzatorului mesaje electronice si/sau telefonice. Aceste mesaje si/sau comunicari pe alte cai cu reprezentantii Vanzatorului nu constituie acceptarea comenzii si nu semnifica incheierea contractului la distanta.

2.2. Cumparatorul poate anula o comanda inainte de mesajul de expediere a comenzii prin email la contact@colordrop.ro sau prin intermediul formularului de contact.

2.3. Contractul la distanta se considera incheiat in momentul transmiterii mesajului electronic si/sau telefonic de expediere a comenzii catre Cumparator.

3. Drepturi de proprietate intelectuala
3.1. Continutul site-ului www.colordrop.ro este proprietatea exclusiva a COLORDROP WEAR S.R.L. si nu poate fi preluat, distribuit, reprodus sau modificat fara acordul proprietarului.

 

 

4. Comanda
4.1. Cumparatorul poate efectua comenzi pe Site prin adaugarea Bunurilor si Serviciilor oferite de Vanzator in cosul de cumparaturi. urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una din modalitatile disponibile.

4.2. Prin finalizarea comenzii Cumparatorul confirma ca datele furnizate de acesta sunt corecte.

4.3. Vanzatorul are dreptul de a anula comanda urmatoarele cazuri:
– informatiile furnizate de Cumparator sunt incorecte sau incomplete
– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de plati online

4.4. In cazul in care Vanzatorul nu poate onora comanda efectuata de catre Cumparator, acesta din urma va informa Cumparatorul si ii va returna contravaluarea bunurilor comandate in termen de 7 zile de la data notificarii.

 

 

5. Plata si facturare
5.1. Modalitati de plata
Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului urmatoarele modalitati de plata:
 ramburs, prin plata la curier in momentul receptionarii comenzii
– cu cardul, in momentul plasarii comenzii prin intermediul procesatorului de plati Netopia Mobilpay

5.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.